marți, 10 iulie 2012

Aparate foto compacte pentru vacanță cu preț rezonabil

M-am gândit să scriu acest articol ca un sfat pentru cei care vor să achiziționeze un aparat foto pentru vacanță și nu știu ce să aleagă. Aparatele alese de mine sunt după numărul mare de vânzări și prețul redus, dar și după specificați.


Este un aparat perfect pentru cei care vor să își facă câteva poze în vacanță să le arate prietenilor și celor apropiați. În plus pe lângă acest aparat primiți: husa, încărcător, acumulatori și card de memorie.








Aparatul perfect pentru o vacanță excelentă. Senzor foto de 10mp, zoom optic 5x. Ecran LCD de 3inch, perfect pentru vizualizarea fotografiilor. Dacă foloți link-ul de mai sus primiți gratuit acumulatori, încărcător, card de memorie de 4 GB și husă.






3.Samsung EC-PL120
Aparat dedicat celor cu pretenți mai mari și care doresc fotografii în care să iasă mereu bine. Acest aparat este ceva mai interesant decât celelalte deoarece are un al 2-lea display care este situat pe partea frontală a aparatului și vă poate ajută în situații în care vreți să vedeți exact ce intră în fotografie. Dispune de un senzor de 14,2mp, foarte bun  pentru imagini clare și detaliate și un zoom optic de 5x pentru subiecți la distanță.

Cam atât cu această mică listă de aparate perfecte de vacanță pe care le puteți achiziționa cu un buget redus. Sper să vă ajut în alegerea unui aparat foto cu aceste sumare informații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu